FOREDRAG

Levende, inspirerende, fængslende og visionære foredrag

BOOK FOREDRAG

Karen Lumholt

Karen Lumholt er redaktør på Futuriblen Fremtidens Fællesskaber.
Hun er journalist, tidligere DR-P1, og forfatter/medforfatter til otte bøger om samfundet, arbejdslivet, velfærden og familien. Hun er en skarp iagttager af vores samtid, analyserer og fortolker samfundsmæssige forandringer og opstiller konkrete visioner for hvordan vi kan indrette os i fremtiden. Som debattør er hun vidende og saglig og derfor ofte brugt i medierne. Som foredragsholder er hun faktabaseret, inspirerende, nærværende og god til at gå i dialog. Hun skaber motivation og holdånd.

Tyge Mortensen

Tyge Mortensen er generalsekretær i Selskabet for Fremtidsforskning, hvor han står i spidsen for Selskabets nye profil. Han er en værdsat foredragsholder og facilitator. Han har startet flere virksomheder, heraf 2 højskoler. Tyge har i mange år arbejdet med at hjælpe offentlige organisationer og virksomheder med nye forretningsmodeller, innovationsprocesser og organisationsudvikling.

Vi holder foredrag

hvor dit arrangement er i fokus

Vi holder et utal af foredrag hvert år, men ingen standardforedrag.

Hver foredrag tilpasses dit arrangement, seminar, konference, kursus, generalforsamling eller event. Foredrag om fremtiden er altid aktuelle og forholdr sig til din målgruppe og branche.

Spørg på et foredrag her

Byd Fremtiden

Velkommen

Selskabet for Fremtidsforskning