top of page

Bliv medlem
af
Selskabet for Fremtidsforskning

og vær med i den demokratiske debat om hvordan

vores fælles fremtid skal udforme sig.

Selskabet for Fremtidsforskning blev stiftet tilbage i 1968 med det formål at sætte fremtiden til folkelig debat. Ønsket var at så mange som muligt skulle bidrage til det langsigtede perspektiv i beslutningsprocesser og handling, som vedrører vores fælles fremtid.
 

Det er fortsat Selskabets formål.

 

Med de store og hastige forandringer, som vi oplever i disse år, er det mindst lige så vigtigt i dag som i slut 60’erne at få debatten om Danmarks fremtid  bredt ud til alle, så den ikke kun bliver bestemt af en snæver magtelite.
 

Det er derfor blevet tid for Selskabet for Fremtidsforskning at opruste med flere og nye gode kræfter, som finder det vigtigt og vil være med til at fremme debatten om fremtiden på tværs af samfundsgrupperinger og institutioner.
 

Den aktuelle hastige transformation af vores samfund driver en masse dynamiske pionerer og ildsjæle til at tage livtag med nye løsninger og tanker. Desværre bliver de ofte afgrænset og fragmenteret, selvom de kunne tjene som gensidig inspiration i debatten om fremtiden.
 

Det vil Selskabet for Fremtidsforskning lave om på med bl.a. dig som medlem. Det koster ikke noget og så modtager du ovenikøbet som velkomst de seneste tre udgaver af ”Futuriblerne” som ebog, kvit og frit.

 

”Futuriblerne” er Selskabets tidsskrift, der siden Selskabets stiftelse i 1968 løbende har bragt artikler forfattet af ildsjæle, forskere og tænkere. Fællesnævneren for publikationernes er, at skribenterne har fokus på hvad fremtiden bringer og hvordan vi kan leve vores liv og indrette vores samfund derefter.
 

Velkommen til og god læselyst.
 

Du vil herefter løbende modtage invitationer til diverse arrangementer, som tjener Selskabets formål om at få debatten om vores fremtid bredt ud og få samlet op på tanker og ideer, der kan bidrage til bevidsthed om hvad vi kan gøre for vores fælles fremtid.

bottom of page