Folkevandringen – DKs nye Walk&Talk

Carsten har været selvstændig siden Den Danske Grundlovs 150 års fødselsdag den 5. juni 1999 og har en lang række fornyelser samt uddannede ‘fornyelsesledere’ på samvittigheden.

Carsten har en alsidg viden og tilgang, herunder stor viden om Otto Scharmers Teori U, desuden været med til at bringe metoder som Open Space, Cafe Seminaret og Flowspil ud i Danmark. De seneste år har han desuden udviklet den årlige ‘Renew’-konference, Walk & Talk metoden/eventen: ‘Folkevandringen’ samt ‘Walking Retreats’ for organisationer.

Carsten Ohm

er stifter af Folkevandringen der breder sig som en fællesskabende walk&talk.

I en tid med forandringer har vi brug for de bedst mulige rammer til at lytte og tale sammen om det, som er vigtigt. Det som forbinder os. Det er intentionen for Folkevandringen og foreningen bag.”

Vi har udviklet skalerbare Walk & Talk metoder for 4 op til 10.000 mennesker. Sammen med andre går man i smuk natur og får sat aktuelle udfordringer i perspektiv.

Det er mental og fysisk bevægelse på en enkel måde.

Folkevandringen’s Walk & Talk koncept nærer relationer, skaber indsigter og inspirerer til handling. Og så er det sundt, simpelt og sjovt!

Konceptet har været brugt af bl.a. Nationalbanken, Røde Kors, i kommuner – som del af strategi-, innovations- og teambuilding-processer og til større events.

Metoden er skalerbar og eksemplarisk i forhold til at få sat borgeres eller medarbejdernes mental sundhed på dagsorden.

Er du nysgerrig på de forskellige måder at bruge Walk & Talk konceptet til Folkemødet, virksomheds-event, medborger-event eller som del af strategi proces eller jeres egen konference?

Foredragsholdere hos Selskabet for Fremtidsforskning