Keld Holm

Næstformand i Selskabet for Fremtidsforskning, forfatter og foredragsholder.

Har skrevet bogen Lottosamfundet – den nye virkelighed – der beskriver det samfundsskift som allerede er på vej drevet af et fundamental skift i værdiskabelsen.

Næstformand i Selskabet for Fremtidsforskning. Tidligere konstitueret adm. direktør for Instituttet for Fremtidsforskning, tidligere cheføkonom og analysechef i en række danske og internationale banker

Keld Holm er en meget inspirerende foredragsholder med et stort og smittende engagement. Han har stor erfaring som foredragsholder med mere end 300 danske og engelske foredrag bag sig. Han er vant til at tale for såvel større forsamling og små intime grupper.

Foredrag

 1. Lottosamfundet
 2. Fremtidens værdiskabelse
 3. Fremtidens arbejdsmarked
 4. Fremtidens dannelse og uddannelse
 5. Fremtidens samfundsfortælling og fælleskab

Foredrags emner

 • Lottosamfundet

  Paradigmeskiftet fra industri til innovation

  Vi befinder os i et paradigmeskift. Et paradigmeskift ændrer grundlæggende på den måde, som vi ser verden på, og hvordan vi skaber værdi på. Vi står derfor overfor en meget omfattende transformation de næste årtier.

  Forskydningen i værdiskabelsens gør at vi i de kommende år vil gennemgå et paradigmeskift svarende til skiftet fra landbrugssamfund til industrisamfund. Det bliver ensbetydende med meget voldsomme forandringer, stor omfordeling af ressourcerne og stigende ulighed.

   Foredragsholdere hos Fremtidsforskning