top of page
  • Writer's pictureFremtidsforskning BLOGGER

Arbejdstid i fremtiden

Late Night Future Talk hvor Karen Lumholt har inviteret Maike Glue i studiet:De tager fat i nogle store brændende spørgsmål:


Skal vi arbejde mere eller mindre i fremtiden? Skal vi holde pauser fra arbejdslivet - i stedet for at en lang pension? Hvis arbejdet skal være mere fleksibelt og vi fx arbejder mere hjemmefra, på hvis præmisser skal fleksibiliteten så være? På hvilke måder kan arbejdet være mere fleksibelt? Er vi på vej imod en fire dages arbejdsuge? Er det godt eller skidt for stress'en at presse arbejdstiden sammen på fire dage? Kan det også tænkes at en 30 timers arbejdsuge er inden for rækkevidde? (Hvis arbejdsgiverne tilbyder den for at tiltrække de unge?) Er de unge på vej væk fra at synes at arbejdet skal fylde alt? Hvis vi skal arbejde mindre i de år, hvor vi er yngre, skal vi så arbejde længere tid, dvs. arbejde når vi bliver ældre? Hvordan fastholder vi seniorerne bedst? Og i det hele taget: Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud?

63 views0 comments

Recent Posts

See All

Kronik: PENGE GØR DET IKKE

V/ Keld Holm, formand for Selskabet for Fremtidsforskning Vi har en tyrkertro på at penge er løsningen på alle problemer. I en kronik i Berlingske den 6. november argumenterede Birthe Larsen, for at p

Kommentare


bottom of page